10 tips voor het boeken van een goochelaar

Geplaatst op 22-01-2023

Categorie: Kunst en cultuur

In dit artikel delen we 10 tips voor het boeken van een goochelaar, je wilt grondig te werk gaan als je een artiest huurt. Zo ook wanneer je een goochelaar inhuurt, er zijn allerlei zaken die je niet mag vergeten. Met deze 10 tips weet je zeker dat je een weloverwogen keuze maakt wanneer je je in de magische wereld gaat begeven :)

  1. Bepaal het doel van de boeking: Wil je een goochelaar voor een kinderfeestje, een bedrijfsfeest of een privéfeest? Er zijn goochelaars die zich specifiek richten op een bepaald type evenement.

  2. Bekijk de portfolio van de goochelaar: Kijk naar foto's en video's van vorige optredens van de goochelaar. Zo kun je een beeld krijgen van zijn stijl en vaardigheden.

  3. Lees recensies: Lees recensies van anderen die de goochelaar hebben geboekt. Dit geeft een goed beeld van de kwaliteit van de show.

  4. Bespreek de details van de show: Leg duidelijk uit wat je verwacht van de show en wat de goochelaar kan verwachten van jou en je gasten.

  5. Bekijk de beschikbaarheid: Goochelaars zijn vaak geboekt voor verschillende evenementen, dus zorg ervoor dat je op tijd boekt.

  6. Bespreek de kosten: Goochelaars hebben vaak verschillende prijzen voor verschillende shows. Maak duidelijke afspraken over de kosten en eventuele extra's.

  7. Bekijk de vergunningen en verzekeringen: Goochelaars moeten vaak vergunningen en verzekeringen hebben. Zorg ervoor dat de goochelaar deze heeft voordat je hem boekt.

  8. Bespreek de locatie: Leg duidelijk uit waar de show zal plaatsvinden en of er specifieke eisen zijn voor de locatie.

  9. Communiceer duidelijk: Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert met de goochelaar over de details van de show.

  10. Maak een plan B: Zorg ervoor dat je een back-up plan hebt als de goochelaar ziek wordt of verhinderd is.

Het boeken van een goochelaar kan een geweldige toevoeging zijn aan elk evenement. Door rekening te houden met de bovenstaande tips, kun je ervoor zorgen dat je een professionele en entertainende show boekt die aan al je verwachtingen voldoet. Er zijn veel goochelaars beschikbaar met verschillende stijlen, dus zorg ervoor dat je de tijd neemt om de juiste te vinden voor jouw evenement.